Maklári Ügyvédi Iroda

Irodánk tradícionális értékeken alapuló, többgenerációs hagyományokat követve lát el jogi szaktudást igénylő feladatokat, ügyvédeink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezve végzik munkájukat Ügyfeleink részére.

Tevékenységek

Irodánk klasszikus polgári ügyvédi iroda, amely okiratokat, szerződéseket szerkeszt, véleményez, jogi tanácsot ad és széles körű perbeli képviseletet lát el.

A jogi képviseletet eseti megbízások, illetve gazdálkodó szervezetek kérésének megfelelően átalánydíjas tartós megbízási szerződések útján látjuk el.

Ügyfélkörünket elsősorban hazai nagy és középméretű vállalkozások alkotják, akik jelen vannak az ipar, a kereskedelem és a szolgáltató szféra szinte valamennyi területén. Célunk hosszútávú ügyfélkapcsolatok kiépítése. A megbízást minden esetben az elvégzendő munka mennyiségének, várható költségének és reális eredményének gondos mérlegelését követően vállaljuk el és azt az ügyfeleinkkel való szoros együttműködésben teljesítjük. Ennek köszönhetően Irodánk joggal büszke arra, hogy számos ügyfelünkkel hosszú éveken át tartó szoros ügyfélkapcsolat alakult ki.

Az Iroda a magyar nyelven kívül angolul tárgyalóképes, olasz, szerb és román nyelvű fordítókkal állandó kapcsolatban állunk.

Szakterület

A társasági jogi megbízások felölelik többek között a cégalapításhoz szükséges valamennyi jogi dokumentum elkészítését, működő társaságban való részesedésszerzéshez részvény vagy üzletrész adás-vételi szerződések, szindikátusi szerződések, társasági események (taggyűlés, közgyűlés, igazgatósági, felügyelő bizottsági ülés) jegyzőkönyveinek és más jogi dokumentációinak az elkészítését.

Az Iroda rendszeresen nyújt jogi tanácsadást az általa képviselt társaságok számára munkajogi kérdésekben, ideértve vezetői és általános munkaszerződések, kollektív szerződések elkészítését és vagy véleményezését, munkajogi felelősséggel valamint szerződés megszüntetésével kapcsolatos jogviták rendezését is.

Irodánk a követelések behajtása és kezelése tekintetében sok éves tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt időszakban egyaránt eljártunk magánszemély hitelezők képviseletében és  nagyobb méretű cégek érdekében is. Az általunk nyújtott szolgáltatás teljeskörű, igény esetén cégfigyelést biztosítunk, lehetővé téve a kockázatos üzleti partnerekről az információszerzést illetve az esetleges csődeljárás megindításáról kellő időben történő értesülést.

Az Iroda – a megbízó felperesi vagy alperesi pozíciójától függően – jogi képviselőként rendszeresen jár el szerződésszegési, kártérítési, követelések érvényesítési, munkajogi, szerzői jogok megsértésével kapcsolatos peres és nem peres eljárásokban.

Ingatlanforgalmazókkal, ingatlan- és hitelközvetítőkkel kiépített több éves, hosszútávú kapcsolatainknak köszönhetően széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk ingatlanok értékesítésére, cseréjére, hasznosítására vonatkozó szerződések készítésében, véleményezésében és tanácsadásban.

Kapcsolat

6720, Szeged, Vidra u. 2.

posta@drmaklari.hu

06 62 422 298

Név (kötelező):

Email cím (kötelező):

Tárgy:

Üzenet:

Írja be a következő kódot a lenti mezőbe (kötelező):captcha

adminBemutatkozás